2022-08-10

Realhearts vd Ina Laura Perkins presenterar Q2-rapporten

Välkommen på Skills Frukost den 19 augusti kl 09:00 med Realhearts VD Ina Laura Perkins. Hon kommer att presentera Realhearts delårsrapport för andra kvartalet. Presentationen sker hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Vi bjuder på frukost.

Realheart befinner sig i ett högintressant skede och närmar sig kliniska studier (studier på människa). Realhearts artificiella hjärta, Realheart TAH, är en svensk uppfinning som räddar människoliv och skapar en livsbejakande fortsättning på livet.


Andra kvartalet 2022 har varit hektiskt för Realheart. Bolaget inledde en ny omgång djurstudier i juni och då med den kliniska versionen av Realheart TAH. Realheart arbetar systematiskt med finansiering vilket i kvartalet resulterade i erhållna stödmedel från Vinnova. Dessutom har bolaget gjort ett antal viktiga rekryteringar.

Realheart noterades 2016 och aktien handlas sedan 17 december 2021 på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet HEART. För mer information om Realheart, se sajten https://realheart.se/ eller YouTube https://www.youtube.com/watch?v=DQAErlgdRBE&ab_channel=RealHeart


Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf, sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies