Om oss

Vi är ett kompetent och kreativt team med några av Stockholms mest transaktionserfarna personer inom Corporate Finance. Tillsammans har vi tillgång till ett unikt troget nätverk byggt på starka, långvariga kundrelationer.

Bakgrund

Skills Corporate Finance grundades så sent som 2018 men bygger på mer än tjugo års erfarenhet inom Corporate Finance på Stockholms finansmarknad. Skills ambition är att göra det lilla extra för kunderna, som ofta är tillväxtbolag på ena sidan och investerare på andra sidan. Att ha förtroende från båda sidor är ett måste för att hitta en bra lösning. Att utgöra en länk mellan tillväxt och kapital. Erfarenhet är grunden för kreativitet. Skills medarbetare har varit delaktiga i 100-tals finansiella transaktioner. Kunskapsmässigt gör det oss till konstruktiva rådgivare till företag som behöver finansiera tillväxt. Och till investerare som vill få avkastning på sitt kapital. 

Growth Potential

Skills Corporate Finance stödjer unga idrottare. De är visionärer som drömmer stort och jobbar stenhårt. Inte så mycket snack. Väldigt mycket verkstad.
Ella Halvarsson
Michelle Svensson
William Hansson
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7 tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se