2023-08-10

Riktad emission om 29,6 MSEK i Kebni AB

Skills Corporate Finance är finansiell rådgivare i samband med riktad emission om 29,6 MSEK i Kebni AB.

Kebni levererar högkvalitativa system för positionering och stabilisering samt kommunikationslösningar till kunder inom främst försvar och industri. I juni annonserade Kebni den andra ordern på skräddarsydda sensorer till SAAB:s NLAW (Next generation Light Anti-tank Weapon). Ordern uppgick till 79,8 MSEK.

KebNi AB har beslutat att genomföra en riktad emission av 24 650 411 B-aktier till en kurs om 1,20 SEK per aktie ("den Riktade Emissionen"). Bolaget kommer därigenom att tillföras cirka 29,6 miljoner kronor kontant före transaktionskostnader. Priset i den Riktade Emissionen har fastställts genom förhandlingar med deltagande investerare och motsvarar en rabatt om 7,6 procent i förhållande till den volymvägda genomsnittliga aktiekursen den 9 augusti 2023.

Aktierna i den Riktade Emissionen erbjöds och tilldelades svenska professionella och institutionella investerare. De största nya investerarna är Tedde Jeansson, Redeye High Quality, Erik Mitteregger och Molcap Invest AB. Samtliga investerare har åtagit sig att inte sälja eller överlåta de tecknade aktierna i Bolaget under 90 kalenderdagar efter likviddagen för den Riktade Emissionen.

För vidare information,  se pressmeddelande: https://news.cision.com/se/kebni-ab--publ-/r/kebni-genomfor-en-riktad-emission-av-aktier,c3815630

och analyskommentar:

https://www.emergers.se/kebni_t/

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies