2023-04-27

27 april kl 9: Frukostpresentation av Mavens Q1-rapport med VD Fredrik Ekström

Maven Wireless är ett globalt välansett teknikföretag med fokus på ut­veckling och försäljning av system för inomhus- och tunneltäckning för såväl ­publika mobilsystem som kritisk kommunikation. I de offentliga upphandlingar där Maven Wireless medverkat har Bolaget vunnit alla – en tydlig kvalitets- och förtroendestämpel. Maven Wireless innehar 68 patent ­globalt. Sedan noteringen har Bolaget expanderat kraftigt, bland annat sett till ­omsättning, kundantal samt geografisk närvaro. Med höga energi­priser hamnar strömförbrukning i fokus vilket gynnar Maven Wireless som har marknadens mest energisnåla lösningar.

Under det första kvartalet 2023 har valberedningen föreslagit Anders Olin som ny styrelseledamot. Hans erfarenhet och kompetens, inte minst från USA-marknaden, förväntas bli ett värdefullt stöd i Bolagets fortsatta ­expansion. Dessutom har Bolaget erhållit order om 7 MSEK från Telenor på förlängt ramavtal, expanderat vidare i Mellanöstern genom ytterligare order om 6 MSEK, samt utökat patentportföljen.

Maven Wireless noterades 2021 och handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAVEN.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies