2023-08-07

18 augusti: Presentation av Fragbites Q2-rapport

Välkommen till presentation av Fragbites Q2-rapport med VD Marcus Teilman. Presentationen sker den 18 augusti 2023 hos Skills Corporate Finance med start kl 9.00. Delta på plats eller via länk som skickas ut vid anmälan.

Fragbite Group är en global koncern inom gaming, e-sport och web3. Dotterbolagen FunRock/Prey Studios, Lucky Kat, Playdigious och WAGMI utvecklar och distribuerar spel för desktop, konsol och mobila enheter. Dotterbolaget Fragbite AB är Nordens ledande arrangör och mediaföretag inom e-sport. Koncernen har kontor i Sverige, Frankrike, Nederländerna, Gibraltar samt Egypten med totalt 80 medarbetare som alla delar samma passion för spel.

Fragbite noterades på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet FRAG.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 i Stockholm eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies