2024-03-12

Skills Event: Möt Case stjärnförvaltare Tom Andersson och Henrik Carlman hos Skills!

Skills Event: Möt Case stjärnförvaltare Tom Andersson och Henrik Carlman hos Skills!

Hur navigerar man en turbulent finansmarknad där räntor och inflation länge dominerat som samtalsämnen? Är det rimligt att anta att sjunkande räntor kommer att påverka aktiemarknaden positivt eller är det redan inprisat?

Välkommen att träffa Case stjärnförvaltare Tom Andersson och Henrik Carlman och ta del av deras investeringsfilosofi samt syn på finans- och räntemarknaden. 

Datum:

• Onsdag den 20 mars, kl. 12:00. Lunch erbjuds

• Torsdag den 21 mars, kl. 16:30. Förfriskningar erbjuds

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29.

OSA till Elin Eriksson på elin.eriksson@skillscorp.se. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

*  *  *

Case Group förvaltar totalt ca 14,6 miljarder kronor fördelat på räntefonder, aktiefonder, blandfonder och hedgefonder som är flerfaldigt prisbelönta. ­

Case Groups tillväxt baseras på en aktiv förvärvsstrategi i kombination med organisk tillväxt. Med en avancerad och skalbar IT-plattform för fond­administration gynnas Case Groups lönsamhet när förvaltat kapital ökar.

I ägarkretsen finns sedan länge både tennislegenden Stefan Edberg och hockeyproffset Nicklas Lidström, prominenta sportprofiler som bidrar starkt till Case varumärke och agerar dragplåster för fondplacerare.  Filosofin är att huvudägare som samtidigt sparar i bolagets fonder bidrar till att både bolaget och bolagets fonder utvecklas väl.

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies