2023-02-07

Flowscape presenterar sin bokslutskommuniké

Optimera kontoret med Flowscape! Bokning av arbetsplats, parkering, mötesrum och ”hund på kontoret”, hitta kollegor, analysverktyg, felrapportering, kriskommunikation, med mera…

Med Flowscapes kontorssystem kan du hantera tusentals medarbetare på ett otroligt smidigt sätt och skapa en friktionsfri arbetsplats samtidigt som du kan spara 30–50 procent av lokalkostnaderna genom att optimera kontorsytan!

Välkommen att höra Flowscape presentera sin bokslutskommuniké. ­Presentationen sker den 21 februari hos Skills Corporate Finance på ­Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start kl 9.

Under Q4 2022 har Flowscape stärkt bolagets ledningsgrupp med en ny CFO, genomfört ett listbyte till Nasdaq First North Growth Market samt fortsatt sin internationella tillväxtresa. 

Flowscape noterades 2016 och handlas sedan 1 december 2022 på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet FLOWS.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Cecilia Barck-Holst cecilia.barck-holst@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies