2023-10-25

9 nov: Frukostseminarium med onoterade bolag

Nyfiken på onoterade bolag? Välkommen på frukostseminarium hos Skills!


Under en morgon får du bekanta dig med tre spännande onoterade bolag aktiva i olika branscher. Bolagen ger en kort introduktion till sig själva, redogör för väsentliga händelser under och efter det tredje kvartalet samt redovisar sina Q3-siffror.


Presentationerna sker den 9 november hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start kl 08.30. Vi bjuder på frukost!


Kl 08.30 – Catator 


Catator tillverkar kompakta och kostnadseffektiva katalysatorer för att producera och använda vätgas. Efterfrågan på vätgas lyfter i takt med att vätgas och el förväntas bli nyckelkomponenter i framtidens energiförsörjning. Många av Bolagets kunder indikerar betydligt högre ordervolymer de närmsta åren – Catator skalar därför upp sin verksamhet för en kraftig tillväxt. 


Kl 09.00 - WiTTRA Networks 


Var är mina uppkopplade enheter och vad gör de? WiTTRA Networks tillhandahåller unika patenterade system för positionering av tillgångar, som ger kunderna samma möjlighet till informationsinsamling som Wifi, Bluetooth, 5G m.fl., men till en bråkdel av kostnaden. WiTTRA Networks siktar nu på att öka försäljningen internationellt och har pågående förhandlingar med flera stora globala slutanvändarföretag och systemintegratörer.


Kl 09.30 – Scandinavian Care


Scandinavian Care investerar i, etablerar och driver höglönsamma cancercenter inom i huvudsak radioterapi i Europa och Mellanöstern. Antalet cancerpatienter ökar lavinartat i världen och medan över 50% av cancerpatienterna behöver radioterapi, saknar många tillgång till detta. Scandinavian Care vill därför skala upp verksamheten från tre befintliga center till 15 center inom fyra år. 


Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies