2023-11-13

Se Skills seminarium med de tre onoterade bolagen Catator, WiTTRA Networks och Scandinavian Care i efterhand

Den 9 november höll Skills Corporate Finance ett frukostseminarium där tre spännande onoterade bolag presenterade sig och sina siffror för Q3/2023. Du kan nu se en nedklippt version av de tre presentationerna på https://vimeo.com/877866673

Först ut var Catator. WiTTRA Networks börjar 10:45 in i filmen och Scandinavian Care 19:43 in.

Det här är en nedklippt version av de tre presentationerna. De fullständiga presentationerna, som var ungefär 30 min vardera, kan ses via länkarna nedan.

Catator

Catator tillverkar kompakta och kostnadseffektiva katalysatorer för att producera och använda vätgas. Efterfrågan på vätgas lyfter i takt med att vätgas och el förväntas bli nyckelkomponenter i framtidens energiförsörjning. Många av Bolagets kunder indikerar betydligt högre ordervolymer de närmsta åren – Catator skalar därför upp sin verksamhet för en kraftig tillväxt. Se hela Catators presentation på https://vimeo.com/883433058 (ca 30 min inkl frågor)

WiTTRA Networks

Var är mina uppkopplade enheter och vad gör de? WiTTRA Networks tillhandahåller unika patenterade system för positionering av tillgångar, som ger kunderna samma möjlighet till informationsinsamling som Wifi, Bluetooth, 5G m.fl., men till en bråkdel av kostnaden. WiTTRA Networks siktar nu på att öka försäljningen internationellt och har pågående förhandlingar med flera stora globala slutanvändarföretag och systemintegratörer. Se hela WiTTRAs presentation på https://vimeo.com/883447737 (ca 30 min inkl frågor)

Scandinavian Care

Scandinavian Care investerar i, etablerar och driver höglönsamma cancercenter inom i huvudsak radioterapi i Europa och Mellanöstern. Antalet cancerpatienter ökar lavinartat i världen och medan över 50% av cancerpatienterna behöver radioterapi, saknar många tillgång till detta. Scandinavian Care vill därför skala upp verksamheten från tre befintliga center till 15 center inom fyra år. Se hela Scandinavian Cares presentation på https://vimeo.com/883449499 (ca 20 min inkl frågor)

För frågor, kontakta Sanna Sundlöf på Skills på sanna.sundlof@skillscorp.se eller respektive bolag direkt.

Har du funderingar kring finansieringslösningar, strategisk planering och positionering eller förvärv? Skills Corporate Finance är en kunnig, kreativ och kvalitetsmedveten finansiell rådgivare med lång erfarenhet. Kontakta oss för en diskussion! Kom förbi vårt kontor på Biblioteksgatan 29, mitt emot Humlegården och Anglais Hotel, eller ring Jan Klingspor på 0708-69 11 95 eller Cecilia Barck-Holst på 0701-49 49 54.

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies