2023-10-02

Seminariet "Let the trend be your friend" med Peter Östevik från Vikingen Financial Software finns nu att se i efterhand.

Seminariet "Let the trend be your friend" med Peter Östevik från Vikingen Financial Software finns nu att se i efterhand.

En nedklippt kortversion finns på https://vimeo.com/869702401

Hela presentationen finns att se på https://vimeo.com/866781886 Det är fyrtio väl investerade minuter, så se den!

Peter Östevik presenterade programmet Vikingen Financial Software, Nordens ledande program för teknisk och grundläggande aktiemarknadsanalys, förmedlade grundläggande tankesätt vid investeringar samt konkreta tips om fonder och aktier.

Peter Östevik berättade om unika och väl beprövade metoder hjälper dig att köpa och sälja värdepapper i rätt tid. Teknisk analys, fundamental analys och konsten att investera med rätt timing i dagens makroläge var andra ämnen för dagen.

Peter Östevik har använt Vikingen sedan 1987 och är en av Sveriges mest erfarna tekniska analytiker. Sammantaget har han utbildat tusentals investerare i teknisk och fundamental aktieanalys samt optionsteori. Vikingen erbjuder det mest kompletta utbudet av verktyg för teknisk börsanalys.

Presentationen skedde den 29 september hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm.

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies