2022-11-08

18 nov: Frukostpresentation av Realhearts Q3-rapport med VD Ina Laura Perkins

Välkommen till presentation av Realhearts Q3-rapport med VD Ina Laura Perkins. Presentationen sker den 18 november hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start kl 9. Vi bjuder på frukost.

Realheart utvecklar ett artificiellt hjärta, Realheart TAH, som ska rädda människoliv och skapa en livsbejakande fortsättning på livet. Bolaget ­befinner sig i ett högintressant läge och närmar sig kliniska studier på människa.

Under det tredje kvartalet har Realheart genomfört den andra implantationen av den kliniska versionen av Realheart TAH på djur med framgångsrika resultat. Dessutom har den tredje implantationen bokats in. Därutöver har ett team från Bolaget deltagit på European Society for Artificial ­Organs-konferensen i Österrike och Realhearts Faisal Zaman har presenterat Bolagets arbete med att utveckla metoder för att mäta blodskada i pulserande pumpar på en konferens arrangerad av University of Rostock i Tyskland.  

Realheart noterades 2016 och aktien handlas sedan 17 december 2021 på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet HEART.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies