2022-11-07

17 nov: Frukostpresentation av JS Securitys Q3-rapport med VD Pierre Grönberg

Välkommen till presentation av JS Securitys Q3-rapport med VD Pierre Grönberg. Presentationen sker den 17 november hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start kl 09.00. Vi bjuder på frukost.

JS Security är verksamma inom komplex cybersäkerhet och innehar spetskompetens inom informations- samt datasäkerhet. Bolagets tjänster är baserade på decentraliserad lagring av information, filer och data, vilket gör att dessa blir i det närmaste oåtkomliga för obehöriga. Cyberattacker är ett allvarligt samhällsproblem som uppmärksammas allt oftare i media, såväl privat­personer som företag och myndigheter blir ständigt utsatta för olika former av digitala hot. JS Securitys ultimata vision är att tillhandahålla produkter och tjänster som gör det svenska cybersäkerhetsförsvaret bäst i världen! 

Under Q3 2022 har JS Security, tillsammans med sitt dotterbolag StoneBeach, tagit fram ett nytt lagringskoncept som kompletterar Amazon Web Services tjänst ”S3” med ytterligare säkerhet. Dessutom har Bolaget öppnat en kompletterande kommunikationskanal, som bygger på verktyget Discord, för att stärka sin kommunikation mot aktieägare, investerare och andra intressenter. 

JS Security noterades 2021 och handlas på Spotlight Stock Market under kortnamnet JSSEC.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies