2022-08-18

JS Securitys VD Pierre Grönberg presenterar Q2-rapporten

Välkommen på Skills Frukost med JS Securitys VD Pierre Grönberg. Han kommer att presentera JS Securitys delårsrapport för andra kvartalet. Presentationen sker torsdagen den 25 augusti 2022 kl 09.00 hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start klockan 09.00. Vi bjuder på frukost.

JS Security är verksamma inom komplex cybersäkerhet och innehar spetskompetens inom informations- och datasäkerhet. Bolagets tjänster är baserade på decentraliserad lagring av information, filer och data, vilket gör att dessa blir i det närmaste oåtkomliga för obehöriga. Cyberattacker är ett allvarligt samhällsproblem som uppmärksammas allt oftare i media, såväl privatpersoner som företag och myndigheter blir ständigt utsatta för olika former av digitala hot. JS Securitys ultimata vision är att tillhandahålla produkter och tjänster som gör det svenska cybersäkerhetsförsvaret bäst i världen! 

Under Q2 2022 har JS Security ingått nya kundavtal, bedrivit utvecklingsarbete avseende ett system som kan spåra kommande cyberattacker, genomfört en företrädesemission samt presenterat APEX, vilket är en vidareutvecklad version av Bolagets tidigare tjänst ”Infrastructure-as-a-service”. Dessutom har en permanent VD tillsatts i form av Pierre Grönberg, en av JS Securitys grundare och tidigare CTO.

JS Security noterades 2021 och handlas på Spotlight Stock Market under kortnamnet JSSEC.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies