2023-05-02

11 maj kl 9: Presentation av Realhearts Q1-rapport med VD Ina Laura Perkins

Välkommen till presentation av Realhearts Q1-rapport med VD Ina Laura Perkins. Presentationen sker den 11 maj hos Skills Corporate Finance med start kl 9.00. Delta på plats eller via länk.

Realheart utvecklar ett artificiellt hjärta, Realheart TAH, som ska rädda människoliv och skapa en livsbejakande fortsättning på livet. Bolaget befinner sig i ett högintressant läge och närmar sig kliniska studier på människa.

Under det första kvartalet 2023 har Realheart presenterat framgångsrika resultat från de första djurstudierna med den kliniska versionen av Realheart TAH. Därutöver har Bolaget stärkt ledningsgruppen med Dr. Ulf Kjellman som tagit över rollen som medicinsk chef på Realheart. Dr. Kjellman har 35 års erfarenhet av hjärt- och thoraxkirurgi och var den hjärtkirurg som utförde den första implantationen av SynCardias konstgjorda hjärta i Skandinavien 2008. Han kommer nu att vara ansvarig för Realhearts prekliniska och kliniska studier. Expertisen har även stärkts i Bolagets medicinska råd där professor Bart Meyns tagit plats under kvartalet. Bart Meyns har varit ordförande både för European Society of Artificial Organs, ESAO, och för International Society of Mechanical Circulatory Support, ISMCS.

Realheart noterades 2016 och aktien handlas sedan 17 december 2021 på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet HEART.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies