2023-10-17

27 okt: Frukostpresentation av Mavens Q3-rapport med VD Fredrik Ekström

[Tillägg: Nu kan du se presentationen i efterhand på Vimeo. En nedklippt kortversion finns på https://vimeo.com/874067571 . Hela presentationen inklusive frågestunden finns på https://vimeo.com/874067571 ]

VD Fredrik Ekström presenterar Maven Wireless Q3-rapport den 27 oktober hos Skills Corporate Finance med start kl 08.30. Välkommen med din anmälan!

Maven Wireless tillhandahåller banbrytande lösningar inom trådlös täckning över hela världen. Företaget erbjuder ett unikt och heltäckande DAS-system för inomhus- och tunneltäckning. Produkterna är unika, framtidssäkra och stödjer alla relevanta teknologier från 2G till 5G samt blåljustjänster. Bolaget har en aktiv strategi för immateriella rättigheter, inklusive patent, för att ­skydda sin egenutvecklade teknologi.

Under det tredje kvartalet 2023 har Maven Wireless:

• Utökat försäljnings- och marknadsföringsorganisationen med en ny teknisk säljare baserad i Sydney med ambitionen att ta en större del av den lokala marknaden i Australien och Nya Zeeland.

• Beviljats ett nytt patent i Sydkorea

• Erhållit produktgodkännande från den schweiziska tågtillverkaren Stadler Rail samt order på tågrepeater värt 3,4 MSEK

• Anställt Erik Nilsson som ny global försäljningschef

Kort sagt: ett mycket spännande kvartal för Maven Wireless!

Maven Wireless noterades 2021 med Skills Corporate Finance som finansiell rådgivare och handlas på Nasdaq First North Growth Market under kort­namnet MAVEN.

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies