2023-02-09

Maven Wireless och Realheart presenterar sina bokslutskommunikéer den 24 februari 2023

VD Fredrik Ekström presenterar Maven Wireless bokslutskommuniké kl 08.30

Maven Wireless är ett globalt välansett teknikföretag med fokus på utveckling och försäljning av system för inomhus- och tunneltäckning för såväl publika mobilsystem som kritisk kommunikation. I de offentliga upphandlingar där Maven Wireless medverkat har Bolaget vunnit alla – en tydlig kvalitets- och förtroendestämpel. Maven Wireless innehar 58 patent globalt. Sedan noteringen har Bolaget expanderat kraftigt, bland annat sett till omsättning, kundantal samt geografisk närvaro. Med höga energipriser hamnar strömförbrukning i fokus vilket gynnar Maven Wireless som har marknadens mest energisnåla lösningar. 

Under det fjärde kvartalet 2022 erhöll Bolaget en rekordorder från Trafikverket i Schweiz, motsvarande en fördubbling av Maven Wireless tidigare rekord på enskilt största order. Dessutom signerade Bolaget en förlängning av sitt globala ramavtal med Telenor värt cirka 80 MSEK. Kvartalet avslutades med att Maven Wireless genomförde en ägarspridning som övertecknades av 2 300 tecknare.

Maven Wireless handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAVEN. 

VD Ina Laura Perkins presenterar Realhearts bokslutskommuniké kl 09.30

Realheart utvecklar ett artificiellt hjärta, Realheart TAH, som ska rädda människoliv och skapa en livsbejakande fortsättning på livet. Bolaget befinner sig i ett högintressant läge och närmar sig kliniska studier på människa. 

Under 2022 har Realheart genomfört en serie djurförsök med den kliniska versionen av bolagets konstgjorda hjärta, under vilka Realheart successivt kunnat öka överlevnadstiden från den tidigare milstopen på en dag till fyra dagar. Dessutom har ett flertal andra viktiga prestandakriterier bekräftats, däribland inga tecken på hemolys eller proppbildning i kombinationen med en god vänster-högerbalans samt ett pulserande blodflöde och naturligt blodtryck. Under 2023 går Realheart vidare med sikte på att fortsätta öka överlevnadstiden genom att optimera operationsmetodiken. 

Realheart handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet HEART.

Anmälan

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies