Skills Growth Potential

Skills Corporate Finance stödjer unga idrottare. De är visionärer som drömmer stort och jobbar stenhårt. Inte så mycket snack. Väldigt mycket verkstad.

Skills Corporate Finance mission är att skapa förutsättningar för tillväxt för företag med höga ambitioner som är beredda att göra det lilla extra för att bli framgångsrika. Att även hjälpa visionära idrottsutövare att skapa finansiella förutsättningar för framgång är ett rent nöje. Likheterna mellan en driven entreprenör och en hårt satsande idrottare är uppenbara. Karaktärsdrag som framåtanda, glöd, starkvilja, tron på att lyckas och en vägran att ge upp vid motgångar har de gemensamt. Och vi gillar det! 

Därför stödjer Skills ett antal unga idrottare. De är alla ännu i starten av sina idrottskarriärer, har nått vissa framgångar och framför allt satsar de lika helhjärtat på sitt idrottande som en entreprenör eller VD satsar på sitt företag. Skills är med och skapar förutsättningar för tillväxt för unga idrottare – på samma sätt som vår mission att skapa förutsättningar för tillväxt för de företag som anlitar oss.

Skills supportar tre unga idrottare: William Hansson (alpin utförsåkning), Ella Halvarsson (skidskytte) och Michelle Svensson (hästhoppning). I våra sociala medier kommer vi att träffa dem igen lite då och då och rapportera hur det går för dem. I med och motgång. Vinnarna är de som inte ger upp. Följ med på deras spännande resa. Succé är inte något som är givet. Dessa tre kommer att kämpa för att nå sina mål.

Ella Halvarsson
Ella Halvarsson
Skidskytte

Ella Halvarsson höll på med många olika idrotter som barn och började med skidskytte som tioåring efter att ha sett tävlingar på tv. Hon kommer från Borlänge, gick skidskyttegymnasiet i Torsby och flyttade sedan till Östersund. Ella är i dag med i Team Autoexperten, som är namnet på utvecklingslandslaget. 2018 tog hon JVM-guld i stafett och efter det har hon satsat fullt på skidskytte. Sverige är bra i skidskytte, i synnerhet på damsidan, och konkurrensen är stenhårt för att bli uttagen i världscup och landslag. Ella är en av flera som ligger precis på gränsen och har som mål att etablera sig i toppen och knipa en av de sex platserna som Sverige har i världscupen och bli en av de åtta i A-laget. Senaste säsongen gick bra med en första pallplats på IBU-cupen och flera topp 6-placeringar. Dessutom blev det också två starter i världscupens säsongsavslutning, där Ella även lyckades ta världscuppoäng. Det ska bli mycket spännande att följa Ella framöver. Håll koll på Skills sociala medier där vi då och då hälsar på henne och kollar hur det går. Följ oss på LinkedIn och Facebook!

Se mer på Instagram
Michelle Svensson
Michelle Svensson
Hästhoppning

En av de idrottstalanger som Skills sponsrar är Michelle Svensson, som tävlar i hästhoppning. Senaste året har Michelle bott och jobbat med hästar i Tyskland men är nu åter i Sverige. ”Jag började rida när jag var ungefär fyra år, på en vanlig ridskola”, berättar Michelle. ”Jag fick egen häst när jag var runt 13 år.  Ungefär i samma ålder började jag att tävla, på min tränares häst. Den hästen hade tävlat hela sitt liv och blev en läromästare för mig. Då gick det väldigt bra. Tyvärr var vi tvungna att ta bort den hästen för två år sedan. Det var då vi skaffade de två hästarna som jag rider nu, Junior (på bilden) och Fyran. De är 13 respektive 11 år gamla”, säger Michelle. Följ Michelle Svenssons spännande utveckling framöver! Vi kommer att återkomma till henne lite då och då i Skills sociala medier, så följ oss på LinkedIn och Facebook!

Se mer på Instagram
William Hansson
William Hansson
Alpin utförsåkning

William Hansson kommer från Bromma, Stockholm, och tävlar i slalom och storslalom. Han växte upp med familjen i Schweiz och har tävlat i alpin utförsåkning sedan han var tio år gammal. Ett komplicerat benbrott i mars 2020 tvingade William till en lång rehabilitering som gjorde att han tvingades till ett längre avbrott. Senaste säsongen var han tillbaka ordentligt och tog bland annat SM-guld i storslalom. Inför säsongen 2023/24 är William rankad 35:a i världen i storslalom. Bland tidigare framgångar finns bland annat VM-silver i lagparallell, deltagande i världscup-tävlingar, Europacup-tävlingar (snäppet under världscup), VM i Cortina och junior-VM i Bansko. Följ med på William Hanssons spännande resa. Vi kommer att återkomma till honom lite då och då under säsongen i Skills sociala medier. Följ oss på LinkedIn och Facebook!

Se mer på Instagram
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7 tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se