2022-11-21

25 nov: Bolagspresentation av Maven Wireless med VD Fredrik Ekström

Välkommen till bolagspresentation av Maven Wireless med VD Fredrik ­Ekström. Presentationen sker den 25 november hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start kl 12. Vi bjuder på lunch.

Maven Wireless är ett globalt välansett teknikföretag med fokus på utveckling och försäljning av system för inomhus- och tunneltäckning för såväl publika mobilsystem som kritisk kommunikation, exempelvis blåljusradio för polis och brandkår. I de offentliga upphandlingar där Maven Wireless medverkat har Bolaget vunnit alla – en tydlig kvalitets- och förtroendestämpel. Maven Wire­less innehar 57 patent globalt och har ytterligare 14 patent under bearbetning. Sedan noteringen har Bolaget expanderat kraftigt, bland annat sett till omsättning, kundantal samt geografisk närvaro. Med skenande energipriser hamnar energisnålare lösningar mycket mer i fokus vilket gynnar Maven Wire­less som har marknadens mest energisnåla lösningar. Under Q3 2022 ökade Bolagets försäljning med 198 % jämfört med samma period föregående år. Maven Wireless redovisade även ett positivt resultat om 2 543 TSEK samt ett positivt kassaflöde om 3 244 TSEK, vilket är en milstolpe i Bolagets historia. 

Maven Wireless noterades 2021 och handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAVEN. 

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies