2024-06-27

Realheart genomför företrädesemission

Realheart utvecklar ett totalt artificiellt hjärta som ska kunna ersätta det mänskliga hjärtat hos svårt sjuka hjärtsviktspatienter. Inledningsvis adresseras patienter på väntelistan för ett nytt hjärta, där ett konstgjort sådant kan ge patienterna mer tid men även stabilisera läget inför fortsatt behandling.

Realheart ligger i slutfasen av prekliniska studier av sitt konstgjorda hjärta och genomför nu en företrädesemission för att säkra upp kapital för att kunna ta nästa steg. Läs mer om emissionen på Realhearts hemsida https://realheart.se/sv/nyemission-juni-2024/

Se och hör Ina Laura Perkins, Realhearts vd berätta för Direkt Studios hur emissionslikviden ska bidra till att nå denna mycket stora marknad för konstgjorda hjärtan, där det endast finns ett par aktörer i dagsläget: https://youtu.be/FtfWJ-2ZH78?si=bHiZ5zQ5T0U3OirD

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies