2022-08-15

Flowscapes VD Peter Reigo presenterar Q2-rapporten

Välkommen på Skills Fika med Flowscapes VD Peter Reigo. Han kommer att presentera Flowscapes delårsrapport för andra kvartalet. Presentationen sker onsdagen den 17 augusti hos Skills Corporate Finance på Biblioteksgatan 29 i Stockholm med start klockan 14.00. Vi bjuder på fika.  

Flowscape tillhandahåller digitala verktyg för en hybrid arbetsplats, ett högaktuellt område i spåren av pandemin då allt fler anställda vill ­jobba både hemifrån och från kontoret. Flowscapes lösningar ger en digital överblick av kontoret och ger möjlighet till rumsbokning och att hitta rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor. I bolagets produktsortiment ingår även diverse kommunikationsverktyg – allt för att öka flexibiliteten för anställda och minska kostnaderna för företag!  

Under Q2 2022 har Flowscape ökat sin globala närvaro genom vunna avtal i Australien, Norge och USA. Samtidigt har antalet användarlicenser hos befintliga Flow­scape-kunder stigit i snabb takt. Detta är tecken på en fortsatt hög efterfrågan på bolagets produkter.

Flowscape noterades 2016 och handlas på Spotlight Stock Market under kortnamnet FLOWS.

Varmt välkommen att delta på plats hos Skills på Biblioteksgatan 29 eller via länk. Anmälan sker till Sanna Sundlöf sanna.sundlof@skillscorp.se

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies