2022-11-25

Flowscape genomför listbyte till Nasdaq First North Growth Market

Flowscape genomför listbyte till Nasdaq First North Growth Market och offentliggör Bolagsbeskrivning. Första dag för handel på Nasdaq First North Growth Market är fastställd till den 1 december 2022 och Flowscape har utsett Skills Corporate Finance AB till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.

– Listbytet är ett naturligt steg i Flowscapes utveckling i och med vår expansion i USA och i takt med att vi växer. Det är en kvalitetsstämpel som synliggör Flowscapes värden för omvärlden ytterligare, säger Peter Reigo, vd på Flowscape.

Bolagets aktie kommer fortsatt att handlas under kortnamnet FLOWS. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet.

Ett längre pressmeddelande finns på https://flowscapesolutions.com/investor-relationships/press-releases/DFB787E1B86E4010

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies