2023-08-14

Skills finansiell rådgivare till Wittra Networks AB i en riktad nyemission om 34,0 MSEK

Skills Corporate Finance har agerat finansiell rådgivare till IoT specialisten Wittra Networks AB (”Wittra”) i samband med en riktad nyemission om 34,0 MSEK. Vart är mina uppkopplade enheter och vad gör de?

Wittra tillhandahåller unika, patenterade system för positionering av tillgångar i IoT nät, som ger kunderna en kostnadseffektiv lösning med samma möjligheter till informationsinsamling som Wifi, Bluetooth, 5G m fl, men till en bråkdel av kostnaden. Detta innebär samma funktionalitet MEN med 1/5 till 1/10 del av antal nödvändiga accesspunkter/routers samt därmed följande kostnadsbesparingar.

Positionering tillhör den viktigaste information en systemoperatör vill ha om uppkopplade enheter i ett IoT system. Kunder inkluderar Swedavia/Arlanda samt globala företag som Eramet och Valmet. Wittra siktar nu på att kraftigt öka försäljningen internationellt, med pågående förhandlingar med flera stora globala slutanvändarföretag och systemintegratörer.

Wittras system ger svar på frågan: Vart är mina uppkopplade enheter och vad gör de?

Ladda ner bilaga

Fler nyheter

Skills Equity

Välkommen att gå med i Skills Equity
- investerarnätverket som får ta del av löpande investeringsmöjligheter
Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Skills Corporate Finance sparar dina uppgifter. Du kan läsa mer om det i vår dataskyddspolicy.
Tack! Dina kontaktuppgifter är skickade.
Oj! Något gick fel. Var vänlig försök på nytt.
Skills Corporate Finance
Vår ambition är att vara marknadens smidigaste samarbetspartner för tillväxtföretag som är redo att ta nästa steg i sin utveckling.
Kontakt
Biblioteksgatan 29, 7tr.
114 35 Stockholm
08-517 082 40
info@skillscorp.se
DataskyddspolicyCookiepolicy
Hantera cookies